iwan vs kamil

Sunday, 16 August 2015

Dear org yg pernah hadir.. Dulu aku selalu dengar cakap kau.. Kita selalu lepak sesama, jalan sesama, bila nak dekat spm , kau makin lama, makin menjauh kan diri dari aku.. Aku tahu aku tak sempurna, tapi kau boleh je terus terang dengan aku jika kau dah bosan dengam aku.. Hidup x pernah x bosan.. Gembira hanya sekejap.. Lumrah hidup.. Habis sekolah, kau dah x contact aku aoe semua dah..n start dari tu kau teros menghilang kan diri.. Aku still teringat kat kau, sampai sekarang..harap suatu hari kita akan bertemu.. X kira dimana.. Hanya kau yg boleh mengubah aku.. Aku nak sangat hidup dengan kau..

No comments:

Post a Comment