iwan vs kamil

Monday, 17 August 2015

sahabat selamanya

Hari ni ada lah hari yg bahagia buat aku, kawan² telah mmbuat kan hari aku indah tak terkata. Aku dapat berseronok hingga matahari bertukar menjadi bulan. Ternyata memang betul cakap orang. Persahabatan lagi penting daripada segala²nya jadi kita x perlu bermusuh dengan sesiapa yang ada di depan mata kita. Kerana musuh itu yg sentiasa ada. Mungkin musuh itu yang akan memberi pengajaran dalam hidup kita. Kalau kita ada masalah ,sahabat yg datang menemani kita. Tak perlu berdendam dengan sesiapa sebab itu taka akan membuat kan kita bahagia. Jika kita ingat kawan,kawan akan ingat kita juga. Hari ni aku telah bergelak ketawa tanpa perasaan sedih dan tanpa mengingati perkara yg dah berlalu. Bukan sifat ku untuk melupakan semua yg terjadi. Tapi ini adalah yg lebih baik buat ku.. Orang yg kita syg akan dtg dan pergi. Jadi xperlu kita nak memaki² kerana benda tu akan buat kita menyesal suatu hari nnti..😋😋.. Yang ikhlas.. #iwanblackcore

Sunday, 16 August 2015

Dear org yg pernah hadir.. Dulu aku selalu dengar cakap kau.. Kita selalu lepak sesama, jalan sesama, bila nak dekat spm , kau makin lama, makin menjauh kan diri dari aku.. Aku tahu aku tak sempurna, tapi kau boleh je terus terang dengan aku jika kau dah bosan dengam aku.. Hidup x pernah x bosan.. Gembira hanya sekejap.. Lumrah hidup.. Habis sekolah, kau dah x contact aku aoe semua dah..n start dari tu kau teros menghilang kan diri.. Aku still teringat kat kau, sampai sekarang..harap suatu hari kita akan bertemu.. X kira dimana.. Hanya kau yg boleh mengubah aku.. Aku nak sangat hidup dengan kau..

dont know

Ade sorang pompuan ni aku minat kat diaku nak buat sesuatu benda yg happy kan aku?

Slalu aku enjoy kat club and anything.. Ade ke benda lain boleh aku buat.. Arghhhhh shit aku nak life aku safe.. Kalau aku dah kawen kan bagus.. Apelah nak jadi hahahaha😫😫